Головна / Статті / Правила планування кухні

Правила планування кухні

Перш ніж купувати меблі та техніку для вашої нової кухні, ви повинні спланувати, як усі деталі інтер’єру будуть розміщені. Щоб планування було точнішим, намалюйте план кухні на міліметровому папері.

Саме кухонні розрахунки мають бути найточнішими. Виміряйте кути, адже вони можуть виявитися не 90С, що згодом ускладнить комплектування меблів. Складіть список усієї кухонної техніки, вентиляційних та каналізаційних труб, проводів тощо.

Те ж саме зробіть і з моделями меблів. Закінчивши план, зробіть на підлозі розмітку для розташування шаф та техніки у суворій відповідності до креслення. Розробляючи план, не забудьте про водопровід, труби та електропроводку. Кути вимагають особливої ​​винахідливості. Важливо, щоб дверцята шафи вільно відчинялися. Дверцята повинні відкриватися повністю, якщо в крайню шафу вбудована техніка. На малюнку цю проблему вирішено таким чином: шафа використовується для підносів. 

Ніколи не комплектуйте у середину високі шафи, щоб не розривати робочу поверхню. Настінні шафи рекомендується закріплювати над робочими столами на висоті 450 мм. Якщо ж їх закріпити вище, до верхніх полиць буде важко дотягнутися. Якщо нижче, доведеться періодично працювати за столом. Робоча поверхня також вимагає дотримання певних вимог її комплектування. Її стандартна висота – 900 мм. Якщо у вас високий зріст, вам буде незручно користуватиметься робочою поверхнею (та надто – раковиною).

Компанія UA-Quartz пропонує вам виготовлення стільниць та раковин для кухні з кварцового агломерату. Кварцовий камінь CaesarStone дуже стійкий до механічних пошкоджень і має чудові естетичні властивості.

Фотозвіт